top of page

LA VISITA AL DENTISTA

Quan vinguis a visitar La Nova Clínica Dental Integrativa Bio&Dents trobaràs una Clínica Dental amb noves tecnologies però també amb un ambient tradicional, acollidor, respectuós amb el medi ambient i sobretot relaxant.


Bio&Dents serà la teva Clínica Dental Integrativa de referència a Caldes de Montbui (Barcelona).

Veuràs que la Doctora Anna Ventura ha volgut focalitzar la seva visió més natural amb uns dissenys i materials de la Clínica Dental molt naturals, el que donen caliu i relax a una visita no massa agradable.


A Bio&Dents, volem cuidar la teva salut oral. Tant és així que tenim a la teva disposició tècniques i tecnologies d'última generació. Respectem al màxim el medi ambient, però sobretot respectem al màxim la teva salut general. La Clínica Dental Bio&Dents no és un dentista convencional sinó que anem una mica més enllà i entem que a més a més s'ha de respectar el cos i el que ens indica i ens diu el cada persona. D'aquí que en diem una Clínica Dental INTEGRATIVA O HOLÍSTICA. Ens cuidem principalment que gaudeixis d'una boca sana però també que els nostres actes siguin ben rebuts pel cos.


Per això, et convidem que gaudeixis d'una visita diferent del dentista.


Prova la nova experiència de Bio&Dents, la teva Clínica Dental Integrativa, i deixa't seduir per l'encant d'una nova visió de la Doctora Anna Ventura.


I tot això en un poble idílic com és Caldes de Montbui, prop de ciutats tant conegudes com Barcelona, Mollet del Vallès, Granollers, Sabadell… i entre molts poblets encantadors com Santa Eulàlia de Ronçana, Sant Feliu de Codines, Gallifa, Palau-Plegamans i Solità…


Featured Posts
 Posts recents
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page